personligt engagemang, omtanke & kvalitet…

Nöjdast kunder

XL Office Team erbjuder helhetslösningar till kontor; allt från kontorsmaterial, kontorsmaskiner till avancerade systemlösningar. Vi arbetar efter devisen ”Personligt engagemang, omtanke och kvalitet”, nöjda kunder är och har alltid varit det viktigaste för oss.
XL Office Team bildades 1988 och vi är idag ett företag med ca 30 anställda. Vi är ett helägt, men också helt fristående dotterbolag till Canon Svenska AB. Det gör bland annat att vi kan stoltsera med det mindre bolagets flexibilitet, samtidigt som vi erbjuder det stora bolagets trygghet.

Vår Vision.

Bäst i branschen med flest nöjda kunder.

Våra leverantörer

XL Office Team AB levererar alla typer av skrivare och copyprinters, allt från en personlig skrivare till större produktionsmaskiner.
Som helägt dotterbolag till Canon kan vi naturligtvis erbjuda hela det sortiment av marknadsledande produkter som Canon erbjuder,
vi är även auktoriserade återförsäljare av Hewlett Packard  och Lexmark produkter vilket innebär att vi kan erbjuda ett heltäckande sortiment av hård- och mjukvara för effektivare dokument och utskriftshantering.