trans_160160trans_160160trans_160160trans_160160

XLera Nr 4

Sol, sommar och semester!


a, den här tiden på året är helt fantastisk. Vi på XL har haft en intensiv och spännande vår och jag antar att det samma gäller för dig. Men nu behöver vi lite tid för omtanke och rekreation.

Vi önskar dig en underbar semester och att vi ses åter, utvilade, efter ledigheten, men innan vi tar ledigt, läs gärna det senaste numret av XLera där vi berättar om vårt miljöcertifikat samt hur du får tillgång till vår webshop där du finner aktuella kampanjer.

Med vänlig hälsning
Nicklas Lindh, VD och medarbetarna på XL Office

Vincenzo-Di-Marino_tcm87-892113

Visste ni att XL Office är ISO14001 certifierade?

Det innebär i praktiken att vi har ett miljöledningssystem, alltså metoder för att utveckla, leda och styra vårt miljöarbete. För att vi skall få vara certifierade finns det 55 st skall-krav och vi blir även granskade av en extern revisor som kontrollerar att vi efterlever de uppsatta kraven.

Vi hade en extern miljörevision i maj i år, med ett jättebra resultat! Vi fick inga avvikelser och har inte fått det på 10 år, vilket är fantastiskt. Vi är väldigt stolta över vårt miljöarbete och det är någonting vi arbetar med dagligen. Vårt miljöarbete angår samtliga och bygger på delaktighet från medarbetare, leverantörer och tillverkare. Vill du läsa mer om vårt miljöarbete, klicka här.

Förbrukningsmaterial

Se alla våra aktuella kampanjer i en av marknadens bredaste webshopar. Här kan du botanisera bland ca 500.000 artiklar. Har du inte redan ett konto, gå in och registrera dig för att få ett eget inlogg.

 

kontor