Zacco
LÖSNINGEN SOM TRYGGAR KÄNSLIG INFORMATION.
Nya uppfinningar, varumärkesnamn och framtidens patent – det är känslig information som ryms inom väggarna för Zacco i Stockholm. XL Office har hjälpt immaterialrättsbyrån att ta fram säkra kopierings och utskriftslösningar.

trans_160160

portfoliotest2

D
ET LIGGER EN VÄRDIG, INTERNATIONELL AIR ÖVER BÅDE DEN PAMPIGA BYGGNADEN OCH NAMNBRICKAN DU SOM BESÖKARE BLIR TILLDELAD I RECEPTIONEN. KAN DET VARA SÅ ATT, HÄR PÅ IMMATERIALRÄTTSBYRÅN ZACCO, UTGÖR VARJE BESÖKARE EN POTENTIELL SPION PÅ JAKT EFTER NÄSTA STORA PATENT? NJA, KANSKE INTE, MEN EN SAK ÄR SÄKER; INNANFÖR DESSA VÄGGAR RYMS DET EN HEL DEL SPÄNNANDE INFORMATION OM MORGONDAGENS UPPFINNINGAR.

Viktigt med tryggade dokument!

”Det är viktigt för oss att de dokument vi arbetar med är tryggade. Det är i vissa fall väldigt känslig information som hanteras här.” berättar Anders Eskilsson, sedan 2003 IT-ansvarig på Zacco. Men medan all IT är förlagd internt så är det XL Office som har fått förtroendet att ombesörja copyprinters och scanners med tillhörande mjukvara. XL Office har bland annat introducerat copyprinter-mjukvaran Uniflow, som genom att säkerställa att vissa rutiner följs i samband med utskrift, minskar riskerna för att fel person råkar plocka upp ett hemligt dokument i skrivaren.

Smidigt och säkert att maila direkt från kopiatorn.

För Zacco har även kopiatormjukvaran eCopy fungerat framgångsrikt. ”Vi använder våra kopiatorer även till att maila dokument. För att öka säkerheten har vi bland annat sett till att det enbart går att maila internt” förklarar Anders. ”Det är extra bra att XL Office kan konfigurera kopiatorn som står i Amsterdam härifrån Stockholm” fortsätter Anders och nämner att XL Office kontinuerligt kommer med nya förslag på förbättringar och uppdateringar.”

”Jag känner att man kan lita på XL Office”

Bra dialog och ett mångårigt samarbete mellan Zacco och XL Office har byggt en stabil relation. ”Jag känner att man kan lita på XL Office, de är trovärdiga och det märks i allt de gör att de satsar på en långsiktig relation. ”avslutar Anders.

Vill du veta mer?

Till Kontakt!